«

»

BibberGriezelTocht 2020

De Bibbergriezeltocht gaat ook bij de Buffel langs. Aanmelden via www.bibbergriezeltocht.nl tot 31 -1-2020.

8 februari 2020 is het weer bibberen en griezelen in de Vesting. Met piraten, spoken, heksen en andere enge figuren.

Stadsmuseum Hellevoetsluis, Scouting Hellevoetsluis, Lichtschip Noordhinder, Stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis, Droogdok Jan Blanken, Ramtorenschip Buffel slaan de handen ineen en organiseren gezamenlijk, alweer de derde BibberGriezelTocht door de Vesting.
Vorig jaar was een succes maar dit jaar gaat het dak eraf.

Deze tocht zal plaatsvinden op zaterdag  8 februari 2020. De start is om 18.00 uur en zal duren tot ongeveer 20.30 uur.
Vertrekpunt: Verdedigingswerken op het plein bij Kazerne Haerlem, eindpunt lichtschip Noordhinder, waar iedereen kan genieten van  o.a. lekkere warme chocomel en bij inlevering van je stempelkaart ontvang je een verrassing.