↑ Terug naar Arrangementen

Piratenfeest

Kinderfeestje aan boord van de Buffel…….

Alleen voor stoere piraten !

Ben je jarig?! Heb je iets te vieren? Neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee naar de Buffel. Daar kun je je minstens 2,5 uur onderdompelen in de Piratenwereld. We toveren je eerst om in een echte Piraat. We gaan schat zoeken, vissen vangen, een schip enteren, en nog veel meer. We maken een unieke groepsfoto bij de commandant. En als je durft, eten we een echte Piraten maaltijd. Ter afsluiting van het feestje bouw je je eigen Piraten boot (die je mee naar huis mag nemen).

Zeg maar tegen je ouders dat ze je verjaardagsfeestje kunnen boeken op info@debuffel.nl . Voor € 11,50 per kind (plus eventueel € 3,50 extra per maaltijd) vier je je verjaardag op een unieke locatie. Als je ouders ook mee willen, hoeven zij alleen maar een toegangskaartje te kopen van € 7,50 per persoon.

Dus….. kom naar Ramtorenschip Buffel,

voor het spannendste feestje ooit!!!!!

Voor alle stoere piraten van 4 tot 10 jaar.

Cody heeft afgelopen zaterdag zijn verjaardag gevierd op de Buffel.

Samen met zijn vriendjes heeft hij spannende piraten-avonturen beleefd. Er was goed overleg bij het schatzoeken. Bij het enteren van een ander schip moesten ze heel erg oppassen voor de inktvis en de haaien!

Ze hielden aan de heldhaftige oversteek maar een paar (geschminkte) littekens over. Die laten ze met trots zien op de groepsfoto.

Onlangs kwam Mathilde haar 7e verjaardag vieren op de Buffel.

Samen met 10 vriendjes en vriendinnetjes werd het een dolle boel in het piratenhol.
Bij één van de spelletjes werd een ander schip geënterd en het goud gestolen.
Tsja, dan zit er niks anders op dan állemaal in de gevangenis.

Op woensdag 7 november kwam Declan zijn verjaardag vieren op de Buffel.

Na het schat zoeken, vissen vangen, woeste zee oversteken, en chips eten, waren ze allemaal geslaagd voor hun Piratendiploma.

Voor alle arrangementen geldt: aanmelden of aanvragen van nadere informatie
via info@debuffel.nl of tel. 06-3049 4685

Arrangementen