Gastenboek

Wij horen graag hoe u uw bezoek aan de Buffel heeft ervaren!

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.204.174.110 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
12 berichten.
Ton van Dokkum uit Oldenzaal
Ik was tijdens mijn machinisten opleiding TOKM 2 helft 1966 tot begin 1967 ingekwartierd voor ons logement op de Buffel. Onvergetelijke tijd en mooie herinneringen. Laatste keer dat ik de Buffel als museumschip bezocht heb, was in Rotterdam. Later een paar keer de museumhaven bezocht, echter deBuffel was verdwenen, men vertelde mij voor groot onderhoud. Niemand die iets wist waar de Buffel was. Nu per toeval via internet te weten gekomen dat hij in Hellevoetsluis ligt weer als museumschip. Ik ga zeker dit jaar 2022 de Buffel weer bezoeken, nostalgie…..en weemoed!
Nicole uit Hellevoetsluis
Met een groep van 40 personen beleefden wij oktober 2019 een perfect georganiseerd arrangement aan boord van de Buffel. In groepjes van 10 gingen we afwisselend wandelen met Michiel de Ruyter of kregen we een boeiende rondleiding aan boord van het schip. Het enthousiasme van de rondleiders was hartverwarmend en zorgde ervoor dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft gehad.Een aanrader!
Jan Snoek uit Kropswolde
Tijdens "Wild op de wallen" op 14 september 2019, heb ik met mijn twee zoons overnacht in hangmatten op de Buffel. Geweldige evaring en prima verzorging door de gastvrouwen en gastheren. Het was even weer 1959 toen dit mijn slaapplek was bij de Marine.
Coen Leich uit Philippine
Voorjaar 1967 was dit mijn logement, geen hangmatten meer jammer.
Danny van strien uit Rotterdam
Mooi gastenboek en website succes Youtube Danny van strien
Harm Klaassens uit Breda
Vandaag na 54 jaar een oude bekende schuit teruggezien. Zag dat zij van kleur is verschoten, zwart roze ipv M2 grijs en dat ook de benaming ineens is veranderd naar ramtorenschip ipv ramschip is dat om het interressanter te laten klinken? Groeten. Harm Klaassens
kees uit hellevoetsluis
zou het niet een idee zijn om met de vestingdagen mee te varen met de Vlootschouw denk dat dat het titanic gevoel zo geven
Jan K uit Kloosterhaar
In juni 2016 bezocht ik na 51 jaar, Hm "de Buffel" in Hellevoetsluis. Ik was een van de laatsten die als matroos onderhoudsdienst verichtte als dienstplichtig zeemilliciën in de jaren 1964-1965. tot eind 1964 begin 1965 werd het logement schip nog gebruikt als slaapplaats voor de machinisten in opleiding aan de TOKM te Amsterdam en lag afgemeerd aan het "Oosterdok" geslapen werd er nog in hangmatten. Toen ik het terug zag in 2016 was ik verbaasd hoe keurig alles is onderhouden en bewaard en in oude glorie is teruggebracht. Alle lof voor stichting en voor de vrijwilligers die ons die dag vriendelijk en met kennis hebben ontvangen.
Ed uit Hellevoetsluis
Een prachtig schip waarin de Nederlandse maritieme/marine historie uit de 19e eeuw zo mooi tot uitdrukking komt. En wat een geweldige website!
Tom uit Hellevoetsluis
Een informatieve website en mooi afgewerkt. Complimenten voor de ontwerper. En het schip is natuurlijk een bezoek waard. Een aanwinst voor Hellevoetsluis
Ziet er leuk uit
Wil De Filippi
Website ziet er goed uit !