Kofferbakverkoop

Ramtorenschip Buffel bestaat dit jaar 150 jaar. Dat vieren we op verschillende momenten in dit jaar. Het feestjaar sluiten we op zaterdag 6 oktober af met de Lichtjesparade.

Vanaf 14.00 uur zijn er die dag allerlei activiteiten op de kade tussen de Buffel en het Droogdok. Er zijn spelletjes voor de kinderen, informatiestands van verschillende organisaties, muziek, een food-plein bij Fortezza, en een gezellige markt. Naast de gewone marktkramen zijn er ook nog een aantal plaatsen voor kofferbakverkoop. Iedereen die spullen met een maritiem tintje vanuit de kofferbak van zijn auto wil verkopen, kan zich voor deze markt inschrijven. Hierbij valt te denken aan spullen voor (zeil)boten, oude matrozenspullen, uniformen, boeken, modelboten, schilderijen, enzovoort.

U kunt zich per email aanmelden voor een plaatsje op deze kofferbakmarkt op lichtjesparade@debuffel.nl . Bij uw aanmelding geeft u uw naam op, uw telefoonnummer, en het kenteken van uw auto. Als u zich aanmeldt, krijgt u per email een bevestiging van uw inschrijving. Bij de bevestiging ontvangt u uw standplaatsnummer, en het marktreglement. Een standplaats kost slechts € 5,-. Dit betaalt u op de dag van de markt bij de kassa van de Buffel. De markt duurt van 14.00 uur tot 18.00 uur. U kunt vanaf 13.00 uur uw standplaats in gebruik nemen. Na afloop van de markt dient u uw standplaats schoon en leeg achter te laten.

Kijk op onze website https://debuffel.nl/ voor alle informatie over de kofferbakmarkt, de Lichtjesparade, de fotowedstrijd, en alle andere evenementen in het kader van het 150-jarig bestaan van de Buffel.