Skip to main content

Steun ons

Door onze stichting te steunen helpt u mee aan het in standhouden van het museumschip Buffel. Hoewel de stichting uitsluitend uit vrijwilligers bestaat kost het onderhouden van dit prachtige schip ook geld. Door ons financieel te steunen maakt u het mogelijk voor jaarlijks ruim 7000 bezoekers, kennis te maken met ons rijke maritieme verleden. Een sponsor wordt automatisch “Vriend van Ramtorenschip Buffel”. En met genoeg vrienden kunnen we de Buffel open houden. Afhankelijk van het sponsorbedrag krijgt u, zoals dat hoort bij een marineschip, een rang met bijbehorende privileges. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn.

Sponsoring door bedrijven

Vergroot als sponsor uw naamsbekendheid en maakt gratis gebruik van onze unieke vergaderlocatie. Uw sponsorbedrag is daarnaast aftrekbaar van de belasting.

Door “Vriend van ramtorenschip Buffel” te worden steunt u onze stichting maar, ontvangt u ook wat terug.

  • Vanaf Admiraal t/m Luitenant ter Zee kunnen de logo’s van uw bedrijf worden getoond op een rolkrant/videoscherm aan boord van de Buffel. Hiermee vergroot u naamsbekendheid onder de ruim 7000 bezoekers die we jaarlijks ontvangen (tijdsduur is afhankelijk van de rang).
  • Uw bedrijfsnaam en logo komen op de lijst gepubliceerd op de Buffel website (debuffel.nl).
  • Via de Buffel website (www.debuffel.nl), en onze social media kanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn) zal uw bedrijfswebsite te vinden zijn.
  • Twee maal per jaar ontvangen “Vrienden van ramtorenschip Buffel” een nieuwsbrief over het ‘reilen en zeilen’ van het schip en de stichting, waarin uw bedrijfsnaam wordt opgenomen.
  • Jaarlijks wordt een ‘vriendenavond’ georganiseerd aan boord van de Buffel. Een mooie netwerk gelegenheid.
  • De Buffel is een spectaculair decor voor promotieactiviteiten van uw bedrijf. In overleg kunt u gebruik maken van onze prachtige locatie.

Afhankelijk van de sponsorrang kunt u één of meerdere malen gebruik maken van onze locatie voor vergaderingen een receptie of een ander evenement. U kunt gebruik maken van de longroom (20 – 35 personen) en/of het kuildek (100 personen). Catering is mogelijk via onze geselecteerde partners, kosten hiervan zijn uiteraard voor eigen rekening. We denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Stichting “Ramtorenschip Buffel” heeft de ANBI status. Sponsorgelden zijn binnen de inkomsten- en vennootschapsbelasting aftrekbaar als zij zijn gedaan aan een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Voor meer informatie:www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/anbi.

Sponsoring door particulieren

Natuurlijk kunt u ook als particulier vriend worden van de Buffel. Vrienden van Ramtorenschip de Buffel worden opgenomen in een lijst gepubliceerd op de Buffel website (www.debuffel.nl). (Uiteraard hoeft dit niet als u dat wenst).

Afhankelijk van de gekozen rang ontvangt u één of meer jaarkaarten waarmee u gratis toegang krijgt tot Ramtorenschip Buffel of één of meerdere keren gratis gebruik kunt maken van de ruimte op het schip bijvoorbeeld voor een unieke verjaardag.

Als toekomstig “Vriend van Ramtorenschip Buffel” kunt u kiezen voor een rang met bijbehorende privileges:

RangBedragPrivilege
Admiraal
€ 1.250

2X per jaar gebruik van Longroom
2 jaarkaarten
30 entreekaarten

Vice Admiraal
€ 1.000

1X per jaar gebruik van Longroom
2 jaarkaarten
25 entreekaarten

Schout bij nacht
€ 750

1X per jaar gebruik van Longroom
2 jaarkaarten
20 entreekaarten

Commandeur
€ 650

1X per jaar gebruik van Longroom
2 jaarkaarten
10 entreekaarten

Kapitein ter zee
€ 500

1X per jaar gebruik van Longroom
10 entreekaarten

Luitenant ter zee
€ 375

1X per jaar gebruik van Kuildek
20 entreekaarten

Sergeant
€ 225

2 jaarkaarten
10 entreekaarten

Korporaal
€ 150

2 jaarkaarten

Matroos
€ 75

1 jaarkaart

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg ons via