Skip to main content

Zondag 12 mei. Moederdag…..!

Door De Buffel
1 mei 2024
Oeps! Het is al bijna zover. En je hebt nog steeds geen leuk cadeautje? Kom die dag naar de Buffel in Hellevoetsluis. We hebben een stapel houten plankjes klaarliggen, in de vorm van een hartje, een zeilbootje, een Buffel-bootje, een bloemetje, een vlinder. Die mag je verven in de mooiste kleuren. Dáár worden mama’s, oma’s, […]

Houten zeilboot vorm voor ambachten en decoratie laser gesneden zeilboot silhouet zeilboot decor blanke vaartuig vorm boot afbeelding 1Oeps! Het is al bijna zover. En je hebt nog steeds geen leuk cadeautje?

Kom die dag naar de Buffel in Hellevoetsluis. We hebben een stapel houten plankjes klaarliggen, in de vorm van een hartje, een zeilbootje, een Buffel-bootje, een bloemetje, een vlinder. Die mag je verven in de mooiste kleuren.

Dáár worden mama’s, oma’s, tantes, liefste buurvrouwen echt blij van. Moeders hebben op deze dag ook nog eens gratis toegang!

Aanmelden is niet nodig. Koop een toegangskaartje bij de kassa , dan kunnen de ouders lekker het museum bezoeken, terwijl de kinderen in de knutselhoek aan het werk gaan. Misschien is het wel slim om een verfschort mee te nemen.

Tot ziens op zondag 12 mei op Ramtorenschip Buffel in Hellevoetsluis.Meer nieuws

Museum registratie Stichting Ramtorenschip Buffel

Het bestuur en vrijwilligers van Stichting Ramtorenschip Buffel melden vol trots dat het prachtige museum schip Buffel een positieve voltooiing van het toetsingstraject van de Museumvereniging heeft doorlopen en daarmee is geregistreerd in het Museumregister.

Moederdag op de Buffel

Zondag 12 mei – Moederdag. Op de Buffel was een feestelijke knutselhoek ingericht waar kinderen een uniek moederdagcadeau konden maken. Er lagen houten hartjes, bloemen, vlinders, zeilbootjes en Buffel-bootjes klaar om te verven. Sommige kinderen kwamen meteen in de knutselhoek zitten om zich uit te leven met de verf, glitters en stickers. Andere kinderen wilden […]

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg ons via